Zaplenjeno 70 grama heroina

Izvor: S media, 11.Jun.2010, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjeno 70 grama heroina

Istražni sudija Višeg suda u Valjevu odredio je pritvor u trajanju do mesec dana Djordju C. (33) i Branku DJ. (30) iz Valjeva zbog posedovanja heroina namenjenog za dalju prodaju.

Kod njih su kriminalistički inspektori Policijske stanice u Valjevu nakon pretresa automobila i stanova koje su koristili pronašli i zaplenili u odvojenim akcijama 70 grama heroina pripremljenih za dalju prodaju.

Ovo je na teritoriji Kolubarskog okruga najveća zaplena heroina tokom ove godine, a u toku jeseni prošle godine policija je otkrila i zaplenila 150 grama heroina, rečeno je u Policijskoj upravi u Valjevu.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.