Zaplenjena marihuana

Izvor: Studio B, 04.Nov.2010, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zaplenjena marihuana

Beogradska policija je saopštila je da je uhapsila pet osoba zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga i tom prilikom zaplenila oko 9,5 kilograma opojne droge marihuane - skank.

U saopštenju se navodi da su uhapšeni: Branislav T. (1983), Predrag S. (1986), Vladimir P. (1988), Nikola R. (1987) i Svetlana R. (1968), svi iz Beograda.

Osumnjičeni Branislav T. je organizovao nabavku oko 10 kilograma marihuane >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << i dalje preko mreže preprodavaca distribuirao na beogradsko tržište. Ukupna vrednost zaplenjene droge u ovoj akciji je 10 miliona dinara, a osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu biti privedeni dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.