Zapaljen kabl i dim u hotelu: Trg republike bio bez struje pola sata

Izvor: Blic, 03.Nov.2015, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zapaljen kabl i dim u hotelu: Trg republike bio bez struje pola sata

Zbog zapaljenog kabla i dima u hotelu "Meriot", iz preventivnih razloga, struja je bila isključena u centru grada na pola sata.

- Morali smo da isključimo trafo-stanicu na Kalemegdanu zbog kabla koji se zapalio u hotelu, da neko ne bi nastradao, pa je centar grada bio bez struje od 16.15 do 16.45 sati - kažu za "Blic" u Elektrodistribucije Beograd.

Dim zapaljenog kabla aktivrao je alarm, tako da se struja u hotelu automatski isključila.

U centru grada neko >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vreme nisu radili semafori, ali nije bilo kolapsa ni većih posledica.

Povređenih nema, a eventualna šteta će biti naknadno utvrđena.

Podsetimo, hotel "Meriot" je nedavno otvoren.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Centar grada bez struje zbog zapaljenog kabla

Izvor: Studio B, 03.Nov.2015

Tokom popodnevnih sati uži centar Beograda bio je bez struje zbog kabla koji se zapalio...U pitanju je dotrajali uljni naponski kabal elektrodistribucije, iz šahta u Dositejevoj ulici, koji je izazvao kratak spoj, a koji je bez struje ostavio hotel "Meriot" i čitav kvart u toj zoni, saopštavaju iz...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.