Zamka za pešake u centru grada

Izvor: Blic, 23.Okt.2014, 10:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamka za pešake u centru grada

Dvojica saobraćajnih policajaca svakodnevno, poput najprofesionalnijih špijuna, iz skrivenog automobila love pešake koji na Trgu republike prelaze ulicu na crveno svetlo. Za svega pola sata takvom tehnikom kaznili su skoro 10 neodgovornih prolaznika.

Ekipa “24 sata” uverila se juče da su dvojica saobraćajnih policajaca zreli čak i za ulogu u novom nastavku “Džejmsa Bonda”. Naime, oni su službeni automobil parkirali bukvalno nasred okretnice autobusa na linijama 27, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << 27E, 32E, 35, 43 i 96 i to tako da ih veliki broj vozila okružuje, a ne vide pešaci koji nekoliko desetina metara dalje prelaze Francusku ulicu od Narodnog pozorišta ka tržnom centru “Staklenac”.

Odatle su krišom beležili svaki prekršaj i zanimljivo kažnjavali samo prolaznike koji su se nakon prolaska kroz crveno na pešačkom semaforu spustili nizbrdo ka okretnici. Nesrećne pešake su tu umesto autobusa čekali saobraćajni policajci i to u zasedi.

I kazna od 5.000 dinara.

Ostatak teksta pročitajte na sajtu 24 sata.rs

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.