Zamena asfalta u Ulici omladinskih brigada

Izvor: Studio B, 24.Jul.2013, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zamena asfalta u Ulici omladinskih brigada

U Ulici omladinskih brigada na Novom Beogradu ekipe JKP „Beograd put“ zbog dotrajalih nosećih slojeva asfalta i izraženih kolotraga menjaju kolovoznu konstrukciju, rečeno je u tom preduzeću.

Radovi su na deonici od Bulevara Zorana Đinđića do auto-puta.

Radovima su obuhvaćene dve saobraćajne trake, a „žuta traka“ je obnovljena prošle godine. Radovi se izvode u dve smene i trajaće do 1. avgusta. Za to vreme, smer ka auto-putu, gde se radovi izvode, >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << je zatvoren za saobraćaj, dok je u preostale tri kolovozne trake saobraćaj organizovan dvosmerno uz neophodnu privremenu signalizaciju.

Kako je rečeno u JKP „Beograd put“ ekipe tog preduzeća koriste vreme letnjih odmora i đačkih raspusta za popravke većih i frekventnijih saobraćajnica u gradu. Ekipe su svakodnevno angažovane u više od četrdeset ulica.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.