Zakupci na novom Depou: Tužićemo Gradske pijace

Izvor: Blic, 03.Nov.2015, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zakupci na novom Depou: Tužićemo "Gradske pijace"

Četvoro zakupaca iz "Depoa" na pijaci Đeram jutros su u svojim boksovima našli obaveštenje od "Gradskih pijaca" u kojima im je saopšteno da se sa njima raskida ugovor o zakupu.

Ugovori su raskinuti zbog nepoštovanja pijačnog reda.

Bez tezgi su ostali Milan Papić, Natalija Đurašinović, Goran Knežević i Dragan Knežević.

Zakupci su pomoć potražili od advokata.

- Ovo je napad na udruženje građana i na nas koji smo se borili da se Depo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ponovo pokrene, da ljudi nastave da rade. Prvo ćemo se žaliti na neosnovanost raskida ugovora. Ukoliko nam "Gradske pijace" nasilno uđu u naše štandove, onda ćemo ih tužiti - kaže Dragan Đurašinović čija je supruga Natalija zakupac štanda, a koja je sada ostala bez njega.

Zakupci će sutra održati Skupštinu na kojoj će odlučitivati o daljim koracima.

Zakupci su juče najavili konferenciju u objektu "Depoa", ali "Gradske pijace" im nisu dozvolile da je održe, jer je to "kršenje pijačnog reda".

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.