Izvor: DANuBeogradu.rs, 12.Maj.2015, 23:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabranjeno pušenj​e u Sava centru

Šest meseci od rasprodatog koncerta koji su tradicionalno održali u Beogradu na Dan Republike, 29. novembra prošle godine, Zabranjeno pušenj​e se vraća u prestonicu – u petak, 29. maja, u Baštu Sava centra! Sejo Sexon i ekipa nikada do sada nisu održali solistički koncert u Beogradu na otvorenom, te pripremaju do sada neviđenu letnju žurku ... The post Zabranjeno pušenj​e u Sava centru appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Pušenje pod vedrim nebom: Sejo Sexon i ekipa u Bašti Sava centra

Izvor: NaDlanu.com, 13.Maj.2015, 16:35

Tačno šest meseci od rasprodatog koncerta koji su tradicionalno održali u Beogradu na Dan Republike, 29. novembra prošle godine, Zabranjeno pušenje se vraća u prestonicu - u petak, 29. maja, u Baštu Sava centra!..Sejo Sexon i ekipa nikada do sada nisu održali solistički koncert u Beogradu na...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.