Zabava za decu i roditelje

Izvor: Blic, 18.Apr.2008, 10:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zabava za decu i roditelje

Beogradski dečiji sajam, koji će biti održan od danas do 20. aprila u Expo XXI centru na Novom Beogradu, okupićemo na jednom mestu mnoštvo izlagača iz Srbije i inostranstva.

Deca će imati priliku da upoznaju poznate ličnosti, sportske zvezde i omiljene likove, akrobate, mađioničare i klovnove, Tomasa Lokomotivu, Jagodicu Bobicu ili Nodi, oprobaju se u turnirima u malom fudbalu, slikanju po licu(Face Painting ), takmičenju u plesu ili karaokma, dobiju nagrade i poklone >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i degustiraju najnovije proizvode dečje hrane. Biće izvedeno i više dečijih predstava, prikazani dugometražni crtani filmovi, a mališanima će se predstaviti i klubovi mačevanja, gimnastike, košarke, tenisa, karlinga... Roditeljima će biti prezentovani najbolji proizvodi i usluge za obrazovanje dece, muzičke, glumačke i plesne radionice, škole jezika, najnovije kolekcije dečije odeće, dobiće savete i recepte za pripremu zdrave hrane, a kako bi prisustvovali mnogim korisnim predavanjima Zavoda za vaspitanje dece i omladine i Instituta za majku i dete omogućeno je i besplatno čuvanje dece u igraonici.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.