Izvor: Glas javnosti, 18.Maj.2012, 13:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Za vikend ponovo izmena saobraćaja u Radničkoj ulici

BEOGRAD - Zbog postavljanja skela u zoni saobraćajne petlje „Radnička” od subote u 22 sata do nedelje u 6 sati i od nedelje u 22 sata do ponedeljka do 4 sata biće zatvoren nadvožnjak u Radničkoj ulici („Tobogan”) usled čega će doći do izmena u saobraćaju.

Nastavak na Glas javnosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Za vikend ponovo izmena saobraćaja u Radničkoj ulici

Izvor: Kurir, 18.Maj.2012

Zbog zatvaranja nadvožnjaka vozila koja se kreću iz centra ka Banovom brdu i Obrenovcu preusmeravaju se u podvožnjak u zoni hale XIV Beogradskog sajma, a kod „Jugopetrola” se vraćaju u saobraćajne trake namenjene ovom smeru kretanja..BEOGRAD - Zbog postavljanja skela u zoni saobraćajne petlje...

Nastavak na Kurir...

Postavljanje skela kod petlje

Izvor: Press, 19.Maj.2012, 02:42

Nadvožnjak u Radničkoj ulici biće zatvoren od večeras u 22 časa do nedelje u 6 časova i od nedelje u 22 do ponedeljka do 4 časa, usled čega će doći do izmena u saobraćaju zbog postavljanja skela u zoni petlje „Radnička"

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.