ZOO VRT SLAVI 80. ROĐENDAN Žurka za mališane  i zabavno popodne sa životinjama

Izvor: Blic, 23.Jul.2016, 15:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZOO VRT SLAVI 80. ROĐENDAN Žurka za mališane i zabavno popodne sa životinjama

Beogradski zoološki vrt zbog lošeg vremena prtehodnog vikenda, danas je proslavio osamdeseti rođendan. žurka je obradovala najmlađe, koje su od 11 sati zabavljali animatori, klovnovi, i družili su se sa ponijima, pre nego što su nastavili obilazak vrta, a zgoda se nastavlja i sutra.

Minja Subota nastupio je sa dečjim horom "Čarolija", a deca su bila očarana i animatorskim umećem savijanja balona.

- Trebalo je da se rođendan slavi od 12. jula, međutim, zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << vremenskih prilika morali smo malo da odložimo - objašnjavaju iz Zoo vrta.

Upriličen je i mini maskenbal zahvaljujući organizaovanom oslikavanju lica, u skladu sa mestom održavanja, te su kroz Zoo vrt trčkarali na dve noge i novi tigrići.

Pročitajte još

Popodnevna dremka bila je zagarantovana jer su se dečica ludo zabaljala na poligonu za igru u Vrtu dobre nade.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.