ZIMNICA CENTRU ZA DNEVNI BORAVAK DECE OMETENE U RAZVOJU

Izvor: Kurir, 19.Nov.2011, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZIMNICA CENTRU ZA DNEVNI BORAVAK DECE OMETENE U RAZVOJU

BEOGRAD - Sekretarijat za socijalnu zaštitu dodelio je više od šest tona hrane Centru za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju.

- Sekretarijat za socijalnu zaštitu će tokom novembra svim ustanovama socijalne zaštite dodeliti zimnicu, kako bismo koliko je god moguće pomogli našim najugroženijim sugrađanima. Do sada smo znatne količine hrane dodelili Prihvatilištu za decu i omladinu, Stacionaru za majku i dete i Prihvatilištu za odrasla i stara lica - rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << je Vladan Đukić, sekretar za socijalnu zaštitu.

Prema rečima Rajka Marina, direktora Centra za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju, zimnica će biti distribuirana u 13 trenutno aktivnih dnevnih boravaka na teritoriji grada, a zahvaqujući Sekretarijatu za socijalnu zaštitu, određeni deo prehrambenih proizvoda biće dodeljen porodicama najsiromašnijih korisnika.

Dnevni boravci za decu ometenu u razvoju trenutno imaju 404 korisnika. Po otvaranju prvog namenski izgrađenog Dnevnog centra za ovu osetljivu kategoriju dece u Šekspirovoj ulici, projektovanog po najsavremenijim standardima, nestale su liste čekanja, smanjena je opterećenost dnevnih boravaka i poboljšan kvalitet usluga.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Zimnica Centru za dnevni boravak dece ometene u razvoju

Izvor: Glas javnosti, 20.Nov.2011, 08:28

BEOGRAD - Sekretarijat za socijalnu zaštitu dodelio je više od šest tona hrane Centru za smeštaj i dnevni boravak dece i omladine ometene u razvoju...- Sekretarijat za socijalnu zaštitu će tokom novembra svim ustanovama socijalne zaštite dodeliti zimnicu, kako bismo koliko je god moguće pomogli...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.