Izvor: Blic, 06.Avg.2016, 15:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZEMUNSKA BUĆKA Lov na soma kreće već u šest ujutro!

Tradicionalna Zemunska bućka, četvrta po redu, održaće se sutra kod splav marine "Nautičar" u Zemunu.

Početak i isplovljavanje takmičara je već u šest ujutro, dok će se ulov meriti u podne. Za 13 časova zakazano je proglašenje pobednika, a zatim sledi svečani ručak.

- U Zemunu, svega nekoliko alasa još uvek lovi soma na bućku. Takav način praktikuje se u samo par zemalja u svetu i po mnogo čemu je jedinstven. Upravo iz tog razloga ovakve manifestacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << privlače veliku pažnju takmičara, posetilaca i medija što je idealna prilika za promociju zaštite i očuvanja životne sredine, razvoj turizma i negovanje tradicionalnih vrednosti - kažu organizatori iz Evropskog centra "Dunav".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.