ZBOG RADOVA: Prekid u isporuci potrošne tople vode iz toplane Cerak

Izvor: Blic, 27.Jul.2015, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZBOG RADOVA: Prekid u isporuci potrošne tople vode iz toplane Cerak

Potrošačima tople vode koji se snabdevaju iz toplane "Cerak", biće prekinuta isporuka potrošne tople vode u sredu u ponoć, zbog radova koji se izvode u sklopu redovnog godišnjeg remonta i pripreme postrojenja za novu grejnu sezonu, saopšteno je danas iz Beogradskih elektrana.

Kako je navedeno, prekid u isporuci toplotne energije za pripremu potrošne tople vode trajaće do četvrtka, 30. jula, do ponoći.

Zahvaljujući radovima koji će biti obavljeni u toplani >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Cerak", potrošačima koji se nalaze na delu teritorija opština Rakovica i Čukarica biće obezbeđeno stabilnije, pouzdanije i kvalitetnije grejanje, kao i isporuka toplotne energije za pripremu potrošne tople vode, stoji u saopštenju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.