ZATVORENA TAKOVSKA: Ulica kralja Milana ponovo prohodna, krenuli i trolejbusi

Izvor: Večernje novosti, 17.Mar.2019, 18:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZATVORENA TAKOVSKA: Ulica kralja Milana ponovo prohodna, krenuli i trolejbusi

Zbog protesta koji je počeo u podne ispred zgrade Predsedništva Srbije, došlo je do zatvaranja pojedinih centralnih gradskih ulica u prestonici Zbog protesta koji je počeo u podne ispred zgrade Predsedništva Srbije, došlo je do zatvaranja pojedinih centralnih gradskih ulica u prestonici, kao i skraćenja linija javnog gradskog prevoza. Kolona je trenutno u Takovskoj ulici koja je zatvorena za saobraćaj.- Ulica kralja Milana bila je tokom nekoliko sati zatvorena pa su trolejbusi >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << na linijama 19, 21, 22 i 29, kao i autobus sa linije 31 vozili samo od Slavije do perifernih terminusa - rekli su dispečeri GSP "Beograd.Pored vozila gradskog prevoza, ni putnički automobili ne mogu da prođu Takovskom ulicom, prenosi Blic. rs.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

GUŽVE ZBOG PROTESTA Zatvoren deo Bulevara despota Stefana, kolone oko Bogoslovije

Izvor: Blic, 17.Mar.2019

Zbog protesta koji je počeo u podne ispred zgrade Predsedništva Srbije, a nastavio se ispred policijske stanice u Bulevaru despota Stefana, tokom popodnevnih časova došlo je do zatvaranja pojedinih centralnih gradskih ulica u prestonici, kao i skraćenja linija javnog gradskog prevoza.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.