Izvor: Blic, 13.Jan.2018, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZATVOREN BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA Trase gradskog prevoza biće izmenjene sve do ranih jutarnjih sati

Bulevar kralja Aleksandra, na potezu od Golsvordijeve do Sredačke ulice, zatvoren je za saobraćaj, a brojne linije gradskog prevoza narednih sati saobraćaće izmenjenim trasama, poručuju u GSP-u.

Naime, zbog organizovanja dočeka Srpske Nove godine na platou ispred zgrade zvezdarske opštine deo jedne od najprometnijih gradskih saobraćajnici biće zatvoren čak devet sati.

- Kao što je i planirano, saobraćaj je zatvoren u 18 sati i biće ponovo otvoren tek u 3 >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sata izjutra - ističu zaposleni u GSP.

Oni dodaju da se za sada saobraćaj u ovom delu grada odvija bez problema, uprkos tome što je nekoliko tramvajskih i autobuskih linija izmenilo svoje trase ili su privremeno ukinute.

Među tramvajima koje će izmenjeno voziti ove noći našli su se oni na linijama 5, 7 i 14, a među autobuskim saobraćajem korigovanom trasom će se voziti na linijama 25, 25P, 26, 32 i 66.

Sem toga, niz stajališta u okolini, kao i tramvaj 5 i linija EKO1 privremeno se ukidaju.

Kako bi putnici što manje trpeli, uspostavlja se autobuska linija 6A na relaciji Ustanička – Vukov spomenik. Na liniji će saobraćati 5 vozila (3 vozila SP "Kosmaj" i 2 vozila SP "Novi Beograd"). Detaljan izveštaj o tome kuda će vozila gradskog prevoza ići na izmenjenim trasama, možete pogledati OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.