ZATVARA SE KNEZA MILOŠA? Vežba Žandarmerije ispred kanadske ambasade od 10.00 do 13.00

Izvor: Blic, 11.Nov.2017, 23:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZATVARA SE KNEZA MILOŠA? Vežba Žandarmerije ispred kanadske ambasade od 10.00 do 13.00

Zbog taktičko-pokazne vežbe "Javor 2017", koja će se održati 15. novembra, pripadnici Žandarmerije i Sektora za vanredne situacije imaće danas pripremna uvežbavanja od 10 do 13 časova na prostoru ispred ambasade Kanade u Ulici kneza Miloša, saopštili su iz Ministarstva unutrašnjih poslova.

Iako tokom jučerašnjeg dana nije bilo nikakvih obaveštenja iz Sekretarijata za javni prevoz, Sekretarijata za saobraćaj i GSP "Beograd", ove vežbe bi mogle da dovedu do delimičnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << poremećaja u funkcionisanju saobraćaja u Ulici kneza Miloša.

- Nemamo informaciju da će doći do izmena u saobraćaju - poručili su u Sekretarijatu za javni prevoz.

Isti odgovor dobili smo i od GSP-a, međutim, u Ministarstvu unutrašnjih poslova tvrde da će manjih promena ipak biti, te je savet vozačima da u pomenutom periodu izbegavaju okolne ulice.

- Saobraćaj će biti donekle izmenjen i preusmeren, ali nemamo trenutno precizan podatak koje tačno trase i u koje doba će biti zatvarane - kratki su u MUP-u.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VEŽBA PRED "JAVOR" Žandarmerija i Sektor za vanredne situacije ispred Ambasade Kanade

Izvor: Blic, 12.Nov.2017, 11:49

Pripadnici Žandarmerije i Sektora za vanredne situacije okupili su se u dvorištu Ambasade Kanade u Ulici kneza Miloša, gde je u toku izvođenje pripremnih uvežbavanja za taktičko-pokaznu vežbu "Javor 2017"...Prema najavama MUP-a, "Javor" će biti održan u sredu, 15. novembra, a današnja vežba...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.