ZAPALIO SE BOING SA 347 PUTNIKA: Kroz prozor gledali strašan prizor, pilot objavio VANREDNO STANJE (VIDEO)

Izvor: Kurir, 22.Nov.2019, 09:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZAPALIO SE BOING SA 347 PUTNIKA: Kroz prozor gledali strašan prizor, pilot objavio VANREDNO STANJE (VIDEO)

Avion filipinske kompanije koji je iz Los Anđelesa trebalo da leti za Manilu prinudno je sleteo nedugo posle poletanja zbog kvara motora.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

DRAMA U VAZDUHU Avionu iznad Los Anđelesa se ZAPALIO MOTOR (FOTO)

Izvor: Blic, 22.Nov.2019

Avion filipinske kompanije koji je iz Los Anđelesa trebalo da leti za Manilu prinudno je sleteo nedugo nakon poletanja zbog kvara motora, saopštili su danas zvaničnici.

Nastavak na Blic...

VIDEO: Avion prinudno sleteo zbog kvara motora

Izvor: Radio 021, 22.Nov.2019

Avion filipinske kompanije koji je iz Los Anđelesa trebalo da leti za Manilu prinudno je sleteo nedugo nakon poletanja, zbog kvara motora, saopštili su zvaničnici...Niko od 347 putnika i 18 članova posade nije povređen...Pilot boinga 777 objavio je vanredno stanje i moguć kvar motora, saopštio...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.