ZA VIKEND BITKA PROTIV KOMARACA

Izvor: Kurir, 15.Jul.2010, 20:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA VIKEND BITKA PROTIV KOMARACA

BEOGRAD - Suzbijanje komaraca na celoj teritoriji Beograda biće nastavljeno za vikend, potvrđeno je u Sekretarijatu za zaštitu životne sredine.

Iz Sekretarijata podsećaju da se trenutno izvode poslednje pripreme, kao i da će, uz dobre vremenske uslove, zaprašivanje biti obavljeno i sa zemlje i iz vazduha.

Najugroženiji delovi grada su Miljakovac, Rakovica i Kanarevo brdo, mada, kako su istakli u Sekretarijatu, poslednjih dana žalbe građana pristižu iz svih opština.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Za vikend juriš na komarce

Izvor: Glas javnosti, 16.Jul.2010, 07:15

BEOGRAD - Suzbijanje komaraca na celoj teritoriji Beograda biće nastavljeno za vikend, potvrđeno je u Sekretarijatu za zaštitu životne sredine. Iz Sekretarijata podsećaju da se trenutno izvode poslednje pripreme, kao i da će, uz dobre vremenske uslove, zaprašivanje biti obavljeno i sa zemlje i...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.