ZA DEŽURNE NEMA PRAZNIKA

Izvor: Kurir, 08.Jan.2011, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZA DEŽURNE NEMA PRAZNIKA

Predsednik Skupštine grada na Badnje veče posetio radnike GSP Beograd i odao im priznanje na tome što u vreme praznika rade

Ljudi misle da niko sem lekara, policije i vojske ne radi za praznike... Ali nije tako, naravno. Osim njih, tu su i vozači, pa mi, novinari, ali i razni „dežurni" po javnim preduzećima. Baš sa njima je na Badnje veče bio Aleksandar Antić, predsednik Skupštine grada.

Antić je posetio radnike GSP Beograd u pogonu na Novom Beogradu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Sa radnicima najvećeg gradskog prevoznika razgovarali su i Bojan Bovan, predsednik Upravnog odbora, Mileta Radojević, generalni direktor GSP, i Živan Obrenović, predsednik Skupštine opštine Novi Beograd.

- Želeo sam da se susretnemo i da zajedno obeležimo Badnje veče, jer hoću da vam zahvalim u ime Skupštine grada Beograda i svih Beograđana. Svi treba da imaju poštovanja prema vama koji radite na ovim poslovima, bez obzira na državne i verske praznike, subotu, nedelju, dan ili noć. Badnje veče i Božić su praznici koje više od 90 odsto Beograđana slavi u krugu svojih porodica. A na Badnje veče u GSP radi oko 1.000 zaposlenih! U svim ostalim gradskim preduzećima na poslu je gotovo 10.000 ljudi! To se možda ponekad zaboravi. Zato smo došli da vam odamo priznanje - rekao je Antić, poželevši radnicima srećne novogodišnje i božićne praznike.

(A. B.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.