Vučić: Zatvaramo noćne klubove i splavove u Beogradu na 14 dana, kazna za masku 5 do 6.000 dinara

Izvor: NoviMagazin.rs, 02.Jul.2020, 20:37

Vučić: Zatvaramo noćne klubove i splavove u Beogradu na 14 dana, kazna za masku 5 do 6.000 dinara

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će od sutra noćni klubovi i splavovi u Beogradu biti zatvoreni u narednih 14 dana od 23.00 do 06.00 sati.

Od ponedeljka će biti naplaćivane kazne od 5.000 do 6.000 građanima koji ne nose maske u gradskom prevozu i tržnim centrima.

Vučić je posle sednice vladinog Kriznog štaba za suzbijanje epidemije rekao da će javna okupljanja u zatvorenom prostoru u Beogradu biti ograničena na 100 ljudi, uz obavezno nošenje >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << maske i poštovanje fizičke distance, a napolju ograničenje je 500 ljudi.

Dodao je da će biti zatvoreni studentski domovi u Beogradu.

"Ako te mere ne budu dovoljne u naredna tri, četiri dana, ići ćemo na dalje mere. Da sam se samo ja pitao, zatvorio bih Beograd, uveo sedmodnevni policijski čas, to je najbrže rešenje", kazao je Vučić.

Rekao je da ne isključuje ni mogućnost zatvaranja ulaza u i izlaza iz Beograda ukoliko nove mere ne daju rezultate.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.