Vrtić „Dragan Laković od utorka ponovo otvoren

Izvor: Studio B, 14.Okt.2015, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrtić „Dragan Laković" od utorka ponovo otvoren

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je danas da će vrtić „Dragan Laković" na Novom Beogradu, koji je prethodno zatvoren zbog sumnji da se u njemu nalaze opasne materije, sledećeg utorka biti otvoren za decu.

- Nakon što je održan sastanak između izvođača, projektanta, Agencije za investicije i Instituta „Vinča", utvrđeno je šta sve treba da se ukloni kako bi deca bezbedno boravila u ovom objektu. Između ostalog, neophodno je da se očisti jonizator, kao i >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << da ventilacija bude uključena 24 sata dnevno, kako bi se postigla čistoća vazduha koja je bezbedna za boravak dece - rekao je Mali.

Gradonačelnik je objasnio da izvođač ima zadatak da do petka ukloni sve što je navedeno kao problem, i da će zatim u ponedeljak biti izdata i potvrda da je prostor bezbedan za boravak dece.

- Mislim da je važno što smo na samom početku dobro reagovali i izmestili svu decu iz ovog objekta. Urađene su ozbiljne i opsežne analize, i sada smo potpuno sigurni da će deca biti bezbedna - zaključio je gradonačelnik.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vrtić "Dragan Laković" od utorka ponovo otvoren

Izvor: Mondo, 14.Okt.2015

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali rekao je danas da će vrtić „Dragan Laković“ na Novom Beogradu, koji je prethodno zatvoren zbog sumnji da se u njemu nalaze opasne materije, sledećeg utorka biti otvoren za decu...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..“Nakon što je održan sastanak između...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.