Vrištanjem oterala lopova iz seksi-šopa

Izvor: Politika, 16.Dec.2008, 01:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vrištanjem oterala lopova iz seksi-šopa

„Imam ovde lisice, mogla sam i ja da ga vežem. Nisam morala da zovem policiju”, šaljivo je prodavačica u seksi-šopu „Slatki snovi” na Savskom trgu prokomentarisala jučerašnji pokušaj pljačke ove radnje. Oko 14 časova, muškarac star oko 40 godina, crne kose, ušao je u ovu prodavnicu provokativne robe, izvadio nož i povikao: „Daj pare!”. Radnica u prvi mah nije shvatila da je to pljačka, ali kada je nepoznati muškarac ponovo uz pretnju nožem zatražio >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << novac, počela je da viče.

– Vrištala sam toliko glasno da je pljačkaš odmah pobegao – kaže prodavačica. Ništa ga nije interesovalo od robe, procenjuje ona, samo novac.

– Evo, odmah pored vrata stoje originalni diskovi sa kvalitetnim erotskim filmovima, kao i skupi časopisi sa istom tematikom. To nije ni pogledao, a mogao je da ih uzme i da ne primetim – zaključuje zaposlena u „Slatkim snovima”.

Neuspešnog pljačkaša nije zanimala skupa roba iz ovog butika poput kožnih korseta, čija je cena oko 10.000 dinara, ili vibratora za koje treba izdvojiti čak 5.500 dinara koliko košta i markirano erotsko rublje. Pojedini artikli, po rečima radnice, koštaju više nego što je iznos pazara koji je do tada imala u kasi. U interesantnoj ponudi ove prodavnice nalaze se različita seksualna pomagala, provokativno rublje, gelovi i ulja, zanimljivi suveniri, filmovi, lisice i druga sado-mazo pomagala, kao i stimulativna sredstva koja će, kako kažu prodavci, poboljšati svačiji seksualni život.

Prodavačica ovog najstarijeg seksi-šopa u gradu kaže da su kupci oba pola, svih uzrasta, a najviše je, kako je zapazila „intelektualaca, koji žele da obogate seksualni život”.

– Nećete verovati, ali ima devojaka koje su naši stalni kupci i kod kuće imaju cele kolekcije različitih vibratora – rekla je napadnuta prodavačica.

S. D.

[objavljeno: 16/12/2008]

Nastavak na Politika...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.