Vreme leti: Beograđanin u dva minuta spakovao tri godine života i napravio video klip koji je zapalio internet

Izvor: Blic, 14.Okt.2015, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vreme leti: Beograđanin u dva minuta "spakovao" tri godine života i napravio video klip koji je zapalio internet

Vuk Spasojević ovih dana zabavio je više od 40.000 ljudi koji su pogledali njegov video klip koji je snimao od marta 2012. do aprila 2015. godine. Na početku videa Vuk ima kratku kosu i bez brade je, dok samo dva minuta, a zapravo tri godine kasnije ovaj mladić ima dugu kosu i zaista promenjen lik.

U dvominutnom videu na vrlo efektivan i dovitljiv način predstavio je činjenicu koliko "brzo vreme leti".

U izmontiranom video u prilici smo da vidimo njegovu promenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koja se dešavala u rasponu od tri godine.

Pored toga što je video zbog same poruke koju šalje zanimljiv, njegovu atraktivnost pojačava i pesma Đorđa Marjanovića - Halo Džozefina koja celokupnom snimku veselim notama daje posebnu draž.

Gledajući ubrzanu promenu Vuka Spasojevića nemoguće je da vam pred očima ne prelete prethodne tri godine vašeg života.

Ne verujete? Pogledajte i procenite sami.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.