Vračar: Opljačkana zlatara, ukrali i video nadzor

Izvor: S media, 01.Dec.2011, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vračar: Opljačkana zlatara, ukrali i video nadzor

U toku noći, za sada nepoznati lopovi, opljačkali su zlataru „Cordier" u Sinđelićevoj ulici. Prema prvim informacijama, lopovi su ukrali nakit vredan oko 10.000 evra, ali i sef i sigurnosnu kameru.

Kada su jutros došli na posao, radnici ove zlatare na Vračaru bili su zaprepašćeni ugledavši da je zlatara obijena. Odmah su primetili da je nestao sef, u kom se nalazio najvredniji nakit.

"Pink Panter" pljačka i ubija po Kanu?

Provalnik >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << zaglavljen u dimnjaku deset sati

Ubice iz Bajmoka lutaju i kradu po Mađarskoj

Policijskom istragom biće utvrđeno da li su lopovi tačno znali šta se nalazi u sefu ili nisu imali dovoljno vremena da ga otvaraju.

Radnici zlatare ustanovili su da su lopovi iščupali kablove sigurnosne kamere koja je bila instalirana iznad sefa. Takođe, lopovi su odneli i kompletan video nadzor, kako bi se obezbedili da policija ne otkrije njihov identitet.

(S media/Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.