Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jun.2020, 11:30

Vraćaju se noćne linije gradskog prevoza u Beogradu

Sekretarijat za javni prevoz saopštio je danas da će od 10. juna ponovo biti uspostavljen noćni prevoz na teritoriji grada Beograda.

Planirani polasci vozila na noćnim linijama mogu se videti na zvaničnom gradskom sajtu Beograd.rs.

Sekretarijat za javni prevoz je 21. marta, zbog epidemije korona virusa, ukinuo sve polaske na linijama gradskog, prigradskog i lokalnog saobraćaja u Beogradu.

U prvoj fazi uspostavljanja gradskog saobraćaja 8. maja ponovo su na ulicama Beograda počela da saobraćaju vozila gradskog prevoza na dnevnim linijama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Od večeras, 10. juna 2020, noćni prevoz u Beogradu

Izvor: DANuBeogradu.rs, 10.Jun.2020

Noćni prevoz u Beogradu ponovo će biti uspostavljen od srede uveče, 10. juna 2020, saopštavaju iz Sekretarijata za javni prevoz. Beograđani su bili bez noćnog prevoza od 18. marta do 10. juna 2020. Planirani polasci vozila noćnih linija malo se razlikuju od onoga na šta su Beograđani navikli,...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.