Vozila 45 i 83 saobraćaće izmenjenom trasom

Izvor: Glas javnosti, Tanjug, 29.Okt.2010, 09:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozila 45 i 83 saobraćaće izmenjenom trasom

BEOGRAD- Vozila javnog gradskog prevoza na linijama 45 i 83 će jutros od osam časova saobraćati delimično izmenjenom trasom zbog radova na kanalizacionoj mreži u Novogradskoj ulici, izjavio je jutros Tanjugu dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Slobodan Vučenović.

Vozila na tim linijama voziće u smeru ka gradu ulicama Ugrinovačkom, Branka Pešića, Goce Delčeva i dalje redovnom trasom i ta izmena će biti na snazi do 30. oktobra, objasnio je Vučenović.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << />
On je precizirao da su na beogradske ulice i ovoga jutra izašla 1.333 vozila javnog gradskog prevoza i da Beograđane prevozi 145 tramvaja, 97 trolejbusa i 1.091 autobus i da se saobraćaj za sada odvija bez zastoja.

U toku je prodaja pretplatnih karata, odnosno "markica" za novembar, istakli su u GSP-u.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.