Voždovac: Sutra bez vode Tikveška ulica

Izvor: 24sata, 06.Nov.2014, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Voždovac: Sutra bez vode Tikveška ulica

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Voždovac, sutra od 8.30 do 14 sati bez vode će ostati potrošači u Tikveškoj ulici (između Gospodara Vučića i Miklošićeve). Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena je auto-cisterna.

Iz „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” mole potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. Ekipe „Beogradskog vodovoda” će se truditi da radove završe u najavljenom roku.

Sve >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Danas se završava plansko ispiranje vodovoda na Paliluli

Izvor: 24sata, 07.Nov.2014, 01:08

Beogradski vodovod i kanalizacija, zaključno sa današnjim danom izvodi planirane radove na ispiranju vodovodne mreže u opštini Palilula...Danas će radovi da se obavljaju na  Pančevačkom putu, u naselju Krnjača i u blokovima "Grge Andrijanovića" i "Braće Marić"...U toku radova može doći...

Nastavak na 24sata...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.