Vozači oprez: Od danas radovi na deonici Draževac-Meljak-Barajevo

Izvor: Blic, 10.Avg.2015, 16:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozači oprez: Od danas radovi na deonici Draževac-Meljak-Barajevo

Javno preduzeće Putevi Srbije poručuje vozačima da se na deonici Draževac - Meljak - Barajevo u ulici Mike Ćurčića od danas do 16. avgusta izvode radovi.

Reč je, kako je navedeno u saopštenju, o redovnom održavanju u ulici Mike Ćurčića, između ulica Prokića kraj i ulice Dragutina Jovanovića Karla, u naselju Baćevac.

Radovi se izvode pod saobraćajem i obezbeđeni su adekvatnom privremenom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

- Apelujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni, prilagode brzinu kretnja uslovima na putu, poštuju postavljenu privremenu saobraćajnu signalizaciju i povedu računa o bezbednosti radnika koji izvode radove - poručuju iz Puteva Srbije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.