Vozač kombija poginuo na Zrenjaninskom putu

Izvor: Studio B, 26.Feb.2015, 08:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vozač kombija poginuo na Zrenjaninskom putu

Vozač kombija poginuo je jutros oko 5.20 časova na Zrenjaninskom putu u Beogradu u sudaru kombija i šlepera, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Zbog sudara od 5.20 do 7.45 časova na Zrenjaninskom putu u zastoju su bila vozila javnog gradskog prevoza na pojedinim linijama.

Zastoj je otklonjen, pa vozila javnog gradskog prevoza na linijama 85, 101 i 106 ponovo saobraćaju, izjavio je Tanjugu dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << Dejan Vuković.

Saobraćaj je se obavlja u oba smera i za sada usporeno, uz propuštanje od strane policije, jer se još na licu mesta nalaze vozila koja su učestvovala u udesu, objasnio je Vuković.

Portparol Hitne pomoći je dodala da su dve osobe povređene sinoć oko 19.10 časova u Sinjskoj ulici 50 na Voždovcu prlikom eksplozije plinske boce.

Žena stara oko 45 godina zadobila je opekotine drugog stepena, na rukama i nogama i gornjem delu leđa, a muškarac star oko 50 godina zadobio je opekotine drugog stepena obe šake, rekla je Macura i dodala da su oboje prevezeni na VMA.

U udesu, koji se dogodio oko 19.20 časova na Zrenjaninskom putu, žena stara 42 godine je kao pešak zadobila razderotinu desne butine i iščašenje kolena, a prevezena je na VMA, istakla je Macura.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 113 intervencija od kojih 10 na javnim mestima, a lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, srčani bolesnici, osobe sa hipertenzijom, dijabetičari i psihijatrijski pacijenti, precizirala je Macura.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Vozač kombija poginuo u sudaru sa šleperom

Izvor: Vesti-online.com, 26.Feb.2015

Vozač kombija poginuo je u četvrtak ujutru oko 5.20 časova na Zrenjaninskom putu u Beogradu u sudaru kombija i šlepera, izjavila je portparol Hitne pomoći Nada Macura...Zrenjaninski put je zbog udesa bio u zastoju do oko 8 časova, posle čega su počela da saobraćaju vozila javnog gradskog prevoza...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.