Volim te do zvezdarišta

Izvor: Glas javnosti, 14.Apr.2010, 07:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Volim te do zvezdarišta"

BEOGRAD - U Ustanovi kulture "Vuk Karadžić" od četvrtka, 15. aprila, pa do 22. aprila održaće se 8. dečji pozorišni festival "Pozorište Zvezdarište", koji će se ove godine odvijati pod sloganom "VOLIM TE DO ZVEZDA(rišta)". Svečano otvaranje održaće se u 11 časova na trgu ispred UK "Vuk Karadžić", a prisustvovaće mu predsednik opštine Milan Popović, direktorka festivala Vesna Petrović-Urošević, selektor Momčilo Kovačević, kao i članovi stručnog žirija Ljubivoje Ršumović, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << Jug Radivojević i Nikola Čuturilo.

Posetioci će na festivalu moći da vide 13 takmičarskih predstava (šest inostranih i sedam domaćih) i tri koje će biti izvedene van konkurencije. Održaće se i izložba posvećena višedecenijskom radu Pozorištanca "Puž", seminar i trodnevna radionica za mlade umetnike i studente, kao i mnogo zanimljivih pratećih programa.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

Počinje „Pozorište Zvezdarište“

Izvor: Danas, 14.Apr.2010

U Ustanovi kulture „Vuk Karadžić“ od danas pa do 22. aprila održaće se 8. dečji pozorišni festival „Pozorište Zvezdarište“, koji će se ove godine odvijati pod sloganom „Volim te do zvezda(rišta)“.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.