Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Dec.2023, 11:44

Vladimir Obradović: Zaustavićemo urbicid u Beogradu

Kandidat za gradonačelnika Beograda na listi "Srbija protiv nasilja" Vladimir Obradović izjavio je danas da će ta koalicija, čim preuzme vlast, napraviti Antikorupcijski tim koji ce utvrditi ko je i kako potrošio novac iz budžeta, da će javnost u radu biti garantovana, kao i da će biti zaustavljen "urbicid".

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Povezane vesti

Nikezić: Činjenice o lošem stanju ekonomije ne može da demantuje ministar finansija

Izvor: NoviMagazin.rs, 14.Dec.2023

Potpredsednik Stranke slobode i pravde (SSP) i kandidat na republičkoj listi "Srbija protiv nasilja" Dušan Nikezić izjavio je danas da je vlast u Srbiji poslednjih 10 godina lošim radom doprinela da cene osnovnih životnih namirnica budu veće 140 odsto, dok su plate nominalno porasle 81 odsto, a...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.