Vesić: Komunalnih policajaca će biti JOŠ VIŠE

Izvor: Blic, 22.Dec.2016, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Komunalnih policajaca će biti JOŠ VIŠE

Komunalna policija radi veoma odgovoran i ozbiljan posao, izjavio je danas gradski menadžer Goran Vesić i ocenio da je dobar predlog ministarke državne uprave Ane Brnabić da se komunalni policajci dodatno edukuju.

On je rekao da javnost često sazna za neke intervencije komunalaca koje su problematične ali, dodao je, to je možda hiljaditi deo njihovih intervencija.

- Ima mogućnosti da se poboljša njihov rad i komunalnih policajca će ubuduće biti više, jer za >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tim ima potrebe. U nekim delovima grada, poput Obrenovca ili Mladenovca, njih nije bilo, a ljudi tamo žele da ih vide - kazao je Vesić novinarima u Bariču.

On je dodao da očekuje još bolje rezultate uz pomoć Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave.

Na konstataciju novinara da prilikom rušenja u Savamali Komunalna policija nije reagovala, Vesić je rekao:

- To i nije posao Komunalne policije, to znate i sami!

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.