Vesić: Grad spreman za ledene dane

Izvor: Studio B, 07.Feb.2015, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vesić: Grad spreman za ledene dane

Gradski menadžer Goran Vesić rekao je za Studio B da je grad spreman za ledene dane, posebno posle vikenda, pa je upozorio na tzv. crni led, koji se pojavljuje kada je temperatura ispod nule, kao i na ledenice.

Gradski menadžer je rekao i da se očekuju ledeni dani, posebno nakon vikenda, pa je upozorio na pojavu "crnog leda" koji se pojavljuje ili uveče kasnije ili ujutru kada je temperatura ispod nule.

"Apelujemo na vozače, posebno na one koji nisu iskusni, da >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << ne koriste automobil u to vreme i da sačekaju bolje vremenske uslove", upozorio je Vesić.

On je dodao i da će za vreme ledenog talasa, koliko god on bude trajao, "Beogradske elektrane" raditi 24 sata dnevno. "

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.