„Veletržnica Beograd” otvara Info centar

Izvor: Studio B, 08.Feb.2014, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

„Veletržnica Beograd” otvara Info centar

„Veletržnica Beograd” otvara Info centar, gde će u svakom trenutku proizvođači, trgovci, ali i svi građani moći da se informišu o ponudi i cenama proizvoda.

Ovaj centar radiće 24 sata dnevno svih 365 dana u godini. Broj Info centra je 011/3818-112.

– Rad Info centra doprineće bržem i efikasnijem informisanju i omogućiće operativnu i profesionalnu komunikaciju u formiranju berze hrane i poljoprivrednih proizvoda – izjavila je Nataša Putnik, direktorka >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << „Veletržnice Beograd”.

Sa svojim timom dobro obučenih i iskusnih ljudi, „Veletržnica Beograd” će putem Info centra omogućiti potršačima da brzo i jednostavno saznaju svaku informaciju o uslugama koje nude, kao što su, na primer, zakup prostora, odnos ponude i tražnje, kao i odgovori na druga pitanja. Takođe, proizvođači će dobiti permanentnu edukaciju o neophodnim standardima kvaliteta i klasifikacije hrane.

Voće, povrće i drugi proizvodi na veletržnici su od 30 do 50 odsto jeftiniji. Nedeljom je parking besplatan. Iz ovog preduzeća pozivaju sve građane da posete veletržnicu, gde mogu da kupe svežiju robu po daleko povoljnijim cenama direktno od proizvođača.

„Veletržnica Beograd” nalazi se na mestu nekadašnje kvantaške pijace i udaljena je samo sedam kilometara od centra grada.

 

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.