Izvor: DANuBeogradu.rs, 15.Apr.2021, 10:15

Večeri na Kosančiću 2021: Goran Petrović, pisac

U četvrtak, 22. aprila 2021. od 18.00, na Kosančićevom vencu biće otvorena nova sezona manifestacije „Večeri na Kosančiću“. Na mestu nekadašnje Narodne biblioteke prvi gost ciklusa predstavljanja naših eminentnih književnih i drugih umetničkih stvaralaca biće akademik i pisac Goran Petrović. U razgovoru će biti reči o Petrovićevom stvaralaštvu, kao i o temama i motivima koji … Članak Večeri na Kosančiću 2021: Goran Petrović, pisac se pojavljuje prvo na Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Potpisan Sporazum o saradnji između Narodnog pozorišta i Narodne biblioteke Srbije

Izvor: DobreVesti.rs, 15.Apr.2021

Upravnica Narodnog pozorišta u Beogradu Ivana Vujić Kominac i v.d. upravnika Narodne biblioteke Srbije Vladimir Pištalo potpisali su 13. aprila 2021. godine Sporazum o saradnji.. .  . Sporazum je potpisan u prostorijama Radionce Narodnog pozorišta na Gundulićevom vencu, mestu na kome je gospodin...

Nastavak na DobreVesti.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.