Večeras radovi na Pančevačkom mostu

Izvor: S media, 09.Apr.2010, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras radovi na Pančevačkom mostu

Javno preduzeće "Putevi Srbije" najavilo je da će večeras izvoditi radove na Pančevačkom mostu, od 20 do 5 časova ujutru, zbog čega će se naizmenično zatvarati brza leva i krajnja desna kolovozna traka u smeru Pančevo - Beograd.

Radnici menjati gumene tepihe na dilatacijama na mostu u smeru prema Beogradu.

"Putevi Srbije" su najavili i krpljenje "udarnih rupa" na autoputu E - 70/75 kroz Beograd u brzoj i voznoj traci, od petlje "Lasta" do petlje "T6" (kod >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << sretanja za Novi Sad) u smeru ka Šidu, od 22 do 5 časova ujutru.

Iz tog javnog preduzeća apeluju na vozače da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju i prilagode brzinu kretanja vozila uslovima na putu.

Radovi će biti obezbedjeni odgovarajućm saobraćajnom opremom i izvedeno u uz podršku saobraćajne policije, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.