Večeras izmene kod naplatne rampe Bubanj potok

Izvor: S media, 25.Avg.2011, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Večeras izmene kod naplatne rampe "Bubanj potok"

Kod naplatne rampe "Bubanj potok" večeras izmene saobraćaja zbog postavljanja saobraćajne signalizacije. Tokom radova planirane su i dve kratkotrajne obustave saobraćaja.

Kod naplatne rampe "Bubanj potok" u smeru prema Beogradu večeras od 22 do 4 sata ujutru biće izmenjen režim saobraćaja, zbog postavljanja vertikalne saobraćajne signalizacije.

Izmene saobraćaja na Mostarskoj petlji

Gazela u punom kapacitetu od 15. novembra
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<
Tokom radova planirane su i dve kratkotrajne obustave saobraćaja oko 23 sata u trajanju od pet minuta, kao i između 2 i 3 sata u trajanju od 15 minuta, najavili su Putevi Srbije.

Radovi će biti obezbeđeni odgovarajućom opremom, navedeno je u saopštenju.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Obustavljaju saobraćaj oko 23 sata kod naplatne rampe "Bubanj potok"

Izvor: Blic, 25.Avg.2011

Kod naplatne rampe "Bubanj potok" u smeru prema Beogradu večeras od 22 do 4 sata ujutru biće izmenjen režim saobraćaja, zbog postavljanja vertikalne saobraćajne signalizacije...Tokom radova planirane su i dve kratkotrajne obustave saobraćaja oko 23 sata u trajanju od pet minuta, kao i izmedju 2...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.