Izvor: DANuBeogradu.rs, 05.Dec.2015, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veče Beogradskog kluba pripovedača u KC Grad

„Druge šanse“ – naziv je i tema okupljanja članova Beogradskog kluba pripovedača u Kulturnom centru Grad, u utorak 8. decembra u 20 časova. Svi zainteresovani su pozvani da dođu i saznaju više o klubu i njegovim aktivnostima. Pripovedačko veče zapravo je pripovedanje uživo, pred mikrofonom i publikom, na zadatu temu, originalne istinite priče koju je pripovedač ... The post Veče Beogradskog kluba pripovedača u KC Grad appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

The Belgrade Dixieland Orchestra 12. 12. u Sava centru

Izvor: DANuBeogradu.rs, 05.Dec.2015

Jazz klub Sava centra i ove godine je domaćin tradicionalnog svečanog novogodišnjeg koncerta The Belgrade Dixieland Orchestra, koji počinje u 20 časova, u subotu 12. decembra. Za The Belgrade Dixieland Orchestra ovaj nastup ima poseban značaj. Orkestar na svom 12. uzastopnom novogodišnjem nastupu...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.