Vazdušni saobraćaj odvija se normalno

Izvor: S media, 27.Dec.2010, 10:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vazdušni saobraćaj odvija se normalno

Vazdušni saobraćaj na Aerodromu "Nikola Tesla" u Beogradu odvija se za sada prema predvidjenom redu, bez zastoja i kašnjenja i pored snega koji veje i trenutno nisu u planu nikakve izmene, izjavio je menadžer za odnose sa javnošću tog aerodroma Nikola Djukić.

Prema njegovim rečima, službe zimskog štaba aerodroma očistile su sneg sa piste i svih ostalih površina na aerodromu i rade bez prestanka.

Uskoro podela akcija Aerodroma

Djukić je istakao da se saobraćaj odvija normalno i da trenutno nisu u planu nikakve izmene u redu letenja sa Aerodroma "Nikola Tesla".

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

NAPADNUT VOZAČ TRAMVAJA

Izvor: Kurir, 27.Dec.2010

BEOGRAD - Vozač tramvaja napadnut je oko 5.30 časova na terminusu Omladinski stadion dok se prijavljivao otpravniku da je došao na posao, izjavio je jutros Tanjugu glavni dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća Beograd Mića Dautović...Dve mlađe osobe su ga udarile pesnicom u glavu...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.