Izvor: DANuBeogradu.rs, 29.Okt.2013, 06:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Vama u čast: Jovan Kolundžija i Gudači Sv. Đorđa

U sredu, 13. novembra od 20.00, u Kolarcu na gala koncertu Vama u čast nastupiće Jovan Kolundžija i Gudači Sv. Đorđa. U čast svih onih koji na kraju svake godine sa nestrpljenjem očekuju novi koncertni projekat maestra Kolundžije na Kolarcu, ... Pročitaj članakThe post Vama u čast: Jovan Kolundžija i Gudači Sv. Đorđa appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Vama u čast - Jovan i Gudači

Izvor: SEEcult.org, 29.Okt.2013

Violinista Jovan Kolundžija i kamerni orkestar Gudači sv. Đorđa održaće 13. novembra u Kolarčevoj zadužbini koncertni projekat koji nudi zanimljiv spoj klasične i filmske muzike. Gala koncert “Vama u čast - Jovan i Gudači” deo je tradicionalnog serijala koji Kolundžija priređuje publici...

Nastavak na SEEcult.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.