Izvor: Blic, 12.Okt.2016, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VOZAČI OPREZ Rupa zgradila ulicu na Medaku II

Voždovčani za volanom moraće oprezno da prolaze kraj ugla ulica Milorada Umljenovića i Ignjata Joba gde se otvorila poprilična rupa u asfaltu, ali i uklone nepropisno parkirana vozila, bar dok nadležni ne utvrde zbog čega je ulegao asfalt, a zatim i obave sanaciju.

Oštećenje je naznačeno signalizacijom, jer je rupu do vrha ispunila voda od kiše.

Na teren su već izlazile JKP "Beogradske elektrane", koje su utvrdile da nije reč o kvaru na toplovodu, a već >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sutra ekipe JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" pokušati da utvrde uzrok kvara, saopštili su iz "Beokom servisa".

Oni, takođe, apeluju da se uklone nepropisno parkirana vozila sa ove lokacije, kako bi bio omogućen pristup vozilima za hitne intervencije i nesmetan izlazak vozila JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" iz njihove ispostave u Ignjata Joba.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.