(VIDEO) NAJEMOTIVNIJA PRIČA: Ova devojčica nije mogla da hoda...sve dok se nije pojavio on!

Izvor: Kurir, 09.Nov.2015, 21:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) NAJEMOTIVNIJA PRIČA: Ova devojčica nije mogla da hoda...sve dok se nije pojavio on!

Bela Barton se više ne oslanja na štake niti je u invalidskim kolicima zahvaljujući njenom psu, dogi, Džordžu.

11-godišnjakinja je rođena sa Morkui sindromom, retkim genetskim stanjem koje utiče na razvoj kostiju između ostalog. Bela je upoznala 16-mesečno štene na projektu "Usluga pasa". Bila je to ljubav na prvi pogled, a njih dvoje su nerazdvojni od tog dana.

Džordž svuda prati Belu, oni su najbolji prijatelji, idu u školu zajedno i uživaju u redovnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << aktivnostima kao što je sankanje, voženje bicikla, a idu i na odmore zajedno. Kada Bela ide na medicinske preglede i on je tamo sa njom. Pre nego što je Džordž ušao u njen život, ona je jedva mogla da hoda; sada svuda ide uz pomoć svog saputnika, jer je on izgleda tiho ohrabrenje za nju.

Svake noći, nakon dugačkog dana, Džordž se skupi pored svoje najbolje drugarice i zajedno odlaze na spavanje. Ova doga je dala devojčici ne samo prijateljstvo, već i slobodu kretenja što je najveći poklon na svetu.

Autor: EPK

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.