(VIDEO) FLOJD, ČVOROVIĆ I BILI PITON BILI SU OVDE Ovako danas izgledaju kuće iz kultnih filmova!

Izvor: Kurir, 29.Mar.2016, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(VIDEO) FLOJD, ČVOROVIĆ I BILI PITON BILI SU OVDE Ovako danas izgledaju kuće iz kultnih filmova!

Teško Iliji Čvoroviću, kada bih video vile i kule u njegovoj ulici. Patriota, borac za pravdu, dobrovoljni kontraobaveštajac, Čvorović je pre 32 godine rešio da stane na putu "špijunima" i stranom faktoru.

Ne znamo da li je Đura oprostio Jakovljeviću što ga je tukao, ali sigurno je da se Iliji nikako ne bi svidelo to što u njegovoj ulici više nema "moskviča". Pogledajte kako danas izgleda, nekada čuvena kaldrma iz FIlma "Balkanski špijun"!

Prošlo je 37 >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << godina od snimanja kultnog srpskog filma Nacionalna klasa u čijim glavnim ulogama su igrali Dragan Nikolić, Bogdan Diklić, Gorica Popović, Aleksandar Berček i druge legende srpske kinematografije.

Kuća Branimira Mitrovića Flojda nalazi se u Dositejevoj u samom centru Beograda, a skoro 40 godina kasnije i nije se mnogo promenila.



Kuća gde Mirko Topalović očajnički zove Kristinu u bioskop, dok ga ona kulira danas izgleda ovako.



Autor: EPK,Foto: Printscreen

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovako danas izgledaju kuće iz domaćih kultnih filmova (VIDEO)

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Mar.2016

Teško Iliji Čvoroviću, kada bih vidio vile i kule u njegovoj ulici. Patriota, borac za pravdu, dobrovoljni kontraobavještajac, Čvorović je prije 32 godine riješio da stane na putu "špijunima" i stranom faktoru...Ne znamo da li je Đura oprostio Jakovljeviću što ga je tukao, ali sigurno je da...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.