VESIĆ O IZBACIVANJU SLABOVIDE ŽENE IZ PREVOZA: To je skandalozno i nedopustivo

Izvor: Kurir, 30.Dec.2015, 14:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VESIĆ O IZBACIVANJU SLABOVIDE ŽENE IZ PREVOZA: To je skandalozno i nedopustivo

BEOGRAD - Grdski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da je izbacivanje slabovide žene iz autobusa GSP-a skandalozno i nedopustivo.

"To je nedopustivo, svi smo bili zgroženi", rekao je Vesić novinarima na Novom Beogradu i zahvalio se medijma koji su, kako je rekao, to brzo otkrili, da bi odmah Grad reagovao.

On je podsetio da se GSP odmah izvinio putnici, dok je protiv vozača pokrenut postupak.

"Nažalost, kada imate toliki broj vozača i vozila to se dešava, ali učinićemo sve da edukujemo vozače kada je reč o poštovanju prava osoba sa nekim hendikepom", rekao je Vesić.

Autor: Agencija TANJUG

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Vesić osudio izbacivanje slabovide žene

Izvor: Blic, 30.Dec.2015

Grdski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da je izbacivanje slabovide žene iz autobusa GSP-a skandalozno i nedopustivo...- To je nedopustivo, svi smo bili zgroženi - rekao je Vesić novinarima na Novom Beogradu i zahvalio se medijma koji su, kako je rekao, to brzo otkrili, da bi odmah Grad reagovao...On...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.