Izvor: Blic, 11.Jan.2017, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

VEJE I U AUTOBUSU Putnici se smrzavali u Lazarevacu

Svi oni Beograđani koji su se žalili da nema grejanja u gradskom prevozu u centralnim opštinama, trebalo bi da budu zahvalni što nisu prošli kao Lazarevčani - žalili su što nisu ovog jutra obukli i skafander!

Kako je zabeležio telefonom jedan Lazarevčanin, kroz pocepanu "harmoniku" zglobnog autobusa vejao je sneg gotovo i više nego da su putnici bili na otvorenom. Od "kijameta" sredinu autobusa je zauzeo pravi mali breg, pa ako autobus ostane na relaciji i u popodnevnim časovima, putnicima će itekako zafaliti skafanderi i sanke.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

VEJE I U AUTOBUSU Putnici se smrzavali u Lazarevcu

Izvor: Blic, 11.Jan.2017

Svi oni Beograđani koji su se žalili da nema grejanja u gradskom prevozu u centralnim opštinama, trebalo bi da budu zahvalni što nisu prošli kao Lazarevčani - žalili su što nisu ovog jutra obukli i skafander!..Kako je zabeležio telefonom jedan Lazarevčanin, kroz pocepanu "harmoniku" zglobnog...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.