Izvor: Studio B, 15.Jun.2012, 14:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uveden kodeks odevanja „Bus plus" kontrolora

„Bus plus" kontrolori od ponedeljka, 18. juna, nosiće uniforme kako bi bili uočljiviji, što će putnike podsećati na dužnost redovnog dopunjavanja i očitavanja kartica, saopšteno je iz sistema „Bus plus".

Kako se navodi, jedino obeležje po kome su do sada građani Beograda mogli da prepoznaju kontrolore bili su aparati za proveru kartica. Kontrolori će biti odeveni u polo majice sa prepoznatljivim „Bus plus" logotipom.

Pripadnice lepšeg pola pregledaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << ispravnost karata putnika u majicama svetlo plave boje, dok će muški kontrolori nositi teget majice. U slučaju letnjih pljuskova, obezbeđene su kišne kabanice.

U „Bus plusu" ističu da sve više putnika u javnom gradskom prevozu redovno očitava svoje kartice. Ta činjenica govori da građani prepoznaju važnost očitavanja kartica, kao i da zaposleni dobro rade svoj posao.

„Bus plus" ima zaposlenih 370 kontrolora, od čega je 60 odsto muških kontrolora, a na terenu svakodnevno radi između 230 i 270. Svaki kontrolor dnevno u proseku pregleda vozne isprave 400 putnika, što iznosi više od 100.000 pregleda tokom dana.

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Uveden kodeks odevanja BusPlus kontrolora

Izvor: Moto.rs, 15.Jun.2012

Jedino obeležje po kome su do sada građani Beograda mogli da prepoznaju kontrolore BusPlusa bili su aparati za proveru kartica. Odluka o uvođenju uniformne odeće doneta je sa namerom da kontrolori postanu uočljiviji, što će putnike podsećati na dužnost redovnog dopunjavanja i očitavanja BusPlus...

Nastavak na Moto.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.