Uručenje nagrada najboljim đacima Vračara

Izvor: Glas javnosti, Beta, 22.Dec.2010, 07:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uručenje nagrada najboljim đacima Vračara

BEOGRAD - U sredu, 22. decembra, u 18 časova, u Njegoševoj 77, biće po osmi put uručene nagrade najboljim đacima Vračara, koji su ostvarili najbolje rezultate na prijemnim ispitima za upis u srednje škole u školskoj 2010/2011. godini.

- Cilj je da se nagradama pruži podrška najboljim učenicima, da oni istovremeno budu primer drugim učenicima iz generacije. Takođe, cilj ove akcije je i da najbolji đaci budu uvereni da će ih njihova opština uvek podržati i motivisati za >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << postizanje najvećih životnih uspeha, kako bi uvek bili među najboljima. Nacionalni je interes da naši đaci budu najbolji u znanju i veštinama, da budu ravnopravni u znanju sa svojim vršnjacima iz Evropske unije, zbog toga i vračarsko rukovodstvo razvija svest kod đaka i njihovih roditelja da se samo znanjem može uspeti u 21. veku i stvara uslove za učenje svojim sugrađanima - stoji u saopštenju.

Ove godine nagrađen je 51 učenik, a najboljima će nagrade uručiti predsednik opštine Branimir Kuzmanović sa članovima Opštinskog veća gradske opštine Vračar. Rang lista najboljih napravljena je na osnovu podataka o uspehu učenika sa Vračara koje su dostavile sve osnovne škole.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.