Uređuje se trim staza u Košutnjaku

Izvor: Glas javnosti, 15.Avg.2011, 08:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uređuje se trim staza u Košutnjaku

BEOGRAD-Član Gradskog veća Miroslav Čučković razgovarao je  sa građanima koji su inicirali uređenje trim staze na Košutnjaku.

– Već tri godine gotovo svakog vikenda Skupština grada ima otvorena vrata, a danas smo iskoristili lepo vreme da se sa građanima sastanemo u prirodi. Nekoliko desetina građana iniciralo je revitalizaciju trim staze na Košutnjaku, na kojoj će Republički zavod za sport postaviti novu mekanu podlogu i ogradu, da životinje ne bi ometale trkače i >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << da bi staza bila odvojena od šetališta. Staza će biti i osvetljena da bi rekreativci mogli da trče i danju i noću, a na svakih sto metara biće postavljene i sprave za vežbanje – rekao je Miroslav Čučković.

On je najavio i da će radovi početi 1. septembra i trajaće mesec dana. Staza je duga 1,7 kilometara, kružna je i čitavom dužinom prolazi kroz šumu.

– Pored uređenja trim staze građani su inicirali i izgradnju otvorenog atletskog stadiona, koji se već pravi kod Zavoda za sport, kao i uređenje šahtovskih odvoda kod Gimnazije „Milutin Milanković”, što će uraditi JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”. Kada sve ovo bude urađeno Košutnjak će izgledati daleko lepše nego danas – istakao je Čučković.

Jedna od potpisnica inicijative Milka Relić zahvalila je gradu što je u roku od mesec dana odgovorio na zahtev građana i istakla da će staza sa mekom podlogom, osvetljenjem i spravama za vežbanje značiti mnogo rekreativcima u ovom delu grada.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.