Izvor: DANuBeogradu.rs, 28.Okt.2012, 12:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Unplugged koncert Massima Savića u Sava centru

U Sava centru (Milentija Popovića 9), 26. decembra od 20.30, tradicionalni prednovogodišnji koncert održaće Massimo Savić, ali ovoga puta drugačiji – “Unplugged na oblacima”. Pojačani sa gudačima, Masimo i njegov prateći bend, izvešće akustične (unplugged) verzije starih i novih hitova na koncertu za koji se karte mogu kupiti po cenama od 1.600, 1.900, 2.200 i [...]The post Unplugged koncert Massima Savića u Sava centru appeared first on Dan u Beogradu.

Nastavak na DANuBeogradu.rs...






Povezane vesti

Masimo Savić u decembru u Centru „Sava”

Izvor: Politika, 29.Okt.2012, 10:43

Tradicionalni prednovogodišnji koncert hrvatskog muzičara Masima Savića biće održan i ove godine – 26. decembra u Centru „Sava”, a iznenađenje će biti gudači na sceni, koji će publici pružiti specifičan doživljaj...Popularni muzičar i njegov prateći bend, pojačani gudačima, izvešće...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta DANuBeogradu.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta DANuBeogradu.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.