Uništavanje rampi na prelazima

Izvor: Studio B, 21.Jul.2013, 18:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Uništavanje rampi na prelazima

Prema podacima Železnica Srbije, za samo godinu dana rampe na tom pružnom prelazu ukradene su ili oštećene više od sto puta.

Bahatost na delu. Kako drugačije nazvati situaciju na pružnom prelazu u Batajnici, gde je rampe potrebno menjati skoro svakog trećeg dana.

Nemoćni da se bore sa ovom pojavom ljudi iz Železnica postavili su sigurnosnu kameru ne bi li odgovorili nesavesne građane od uništavanja onog od čega može da zavisi i nečiji život. Ali, ni to nije pomoglo, tačnije jeste samo utoliko što je na osnovu snimaka koje je kamera zabeležila sada bar jasno šta se sa rampama dešava. A dešavaju se zaista neverovatne stvari.

Nastavak na Studio B...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.